Categories
Uncategorized

En Ung Moderne Campingplads,

En Ung Moderne Campingplads,

Eller om du går en tur langs stranden en blæsende oktoberdag med huen godt trukket over ørene. Da Frankrig er et stort land, vil vejr og klima afhænge af, hvor i landet du befinder dig, og hvornår du rejser. Tager I på camping i det sydlige Frankrig, vil I finde høje temperaturer omkring grader henover sommerperioden, mens temperaturen er omkring grader i forårs- og efterårsperioden. Nogle tusinde år senere blev Gallien taget af den romerske kejser Julius Cæsar og lå under romersk herredømme i mange hundrede år. De næste mange hundrede år var en svær tid for Frankrig med invasioner fra vikinger og 100-års krigen mod England. Pyrenæerne strækker sig fra Atlanterhavet til Middelhavet på begge sider af grænsen mellem Frankrig og Spanien.